5/11/2015

Miranda Kenneally: Kivédhetetlen szerelem

Miranda Kenneally: Kivédhetetlen szerelem Írta: Miranda Kenneally
Kiadó: Móra 
Kiadás éve: 2015 
Fordította: Vince Judit Andrea Moly értékelés: 80% Megrendelhető: http://www.mora.hu/konyv/kivedhetetlen-szerelemSPOILER! 
Elsőnek is a borítója fogott meg. Így levettem a könyvtárban a polcról és haza hoztam. Pár nap alatt kiolvastam, emészhető volt a szövege, lehetet haladni vele. A történet Jordanről (lány!), egy focistáról szól, akinek megismerhetjük az életét és testvéreit (akik közül csak egy a vérszerinti). Közülük J.J volt a legszimpatikusabb számomra, a megjelenése és stílusa miatt. Bár a többiek is eléggé megnyerőek voltak. Szívesen elfogadnék ilyen "testvéreket".
Jordan szerint, Henry a legjobb barátja. Végig szorítottam, hogy összejöjjenek, és tádááám! A szorításom nem volt hiába való. Bár Ty-t emiatt sajnálom, tényleg szeretet volna valamit Jordantől. Annak ellenére, hogy párszor túlzásba vitte az aggodalmát Jordan iránt, nagyon édes volt. A bátyjáról szívesebben olvastam volna még többet, de így se volt rossz.
Ha választani kéne kedvenc részt, akkor azt mondanám, hogy az volt amikor Jordan végre eldöntötte, hogy csak ő irányíthatja az életét:


"De ebből elég!
Sportnyelven szólva: nálam a labda, én futok vele. Lehet, hogy a döntéseim nem lesznek mindig fényesek, de legalább az enyémek. Olyan döntések, amikről őszintén hiszem, hogy jobbá teszik majd az életemet. Nem irányíthatok mindent, de van, amit igen. És fogok is!" 
Vagy talán még az amikor, lemond az álmai egyeteméről és az apjával (!!) ellátogatnak a főiskolára, majd ahogyan az ottani fiúk fogadják. 
Mindent összevetve, jó tiniregény volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése